Generic placeholder image

Externalizarea Serviciilor IT&C

Beneficiaza de cele mai bune solutii in IT si obtine avantaje competitionale in intreaga Uniune Europeana cu acestea

Generic placeholder image

Dezvoltarea Platformelor Enterprise Java

Proiectarea, dezvoltarea, administrarea si upgradarea continua a platformelor Enterprise si Desktop JAVA

Generic placeholder image

Dezvolta propria afacere cu solutii IT competente

Apeleaza la echipa noastra de specialisti pentru a solicita o solutie complexa la problemele tale in afaceri.


Managementul computerelor. Asistenta tehnica pentru realizarea controlului masinilor fizice si virtuale Linux si Windows

Sistemele actuale de calcul necesita mentenata periodica, acest lucru poate fi realizat de care angajatii nostrii atat la sediul clientului cat si prin metode de la distanta. Instalarea de echipamente si software aferent, realizarea de retele si servere dedicate la client, toate acestea vor fi realizate de noi cu usurinta. Solutia poate fi mai aproape de dumneavoastra decat va imaginati.

Generic placeholder image

Dezvoltare software. Utilizeaza ca instrument de dezvoltare cele mai noi tehnologi in atingerea obiectivelor proprii.

Managementul flotelor, managementul angajatiilor, fluxul de date din companie, realizarea de procese autamatizate, platforme de e-Commerce, interfata cloud si managemnetul fisierelor, toate sunt posibile prin implementarea solutiilor de dezvoltare software de ultim moment.

Generic placeholder image

Consultanta tehnica. Foloseste cunostintele noastre in realizarea unui sistem informatic de inalta calitate in compania ta.

Mediul de afaceri este unul dinamic, tine pasul cu el si implementeaza in complania ta solutii de management de date, sisteme de operare complexe .Calitatea si eficienta superioara a solutiilor va face activitatea zilnica a angajatiilor mai usoara, deci mai eficienta.

Generic placeholder image

Eficientizarea fluxurilor. Ajusteaza fluxurile operationale din cadrul companiei.

Venim in intampinarea clientului cu propuneri pertinente in realizarea optimizarii fluxurilor operationale. Oferim consultanta astfel incat fluxurile din cadrul companiei sa poata fi supuse automatizarii informatice, mici modificari pot aduce mari beneficii din punct de vedere al eficientei si dinamicii fluxurilor. Proiectarea, planificarea si dezvoltarea de solutii complexe IT impreuna cu clientul va aduce un plus de valoarea afacerii tale.

Generic placeholder image


Contacteaza-ne !


*
*
*
*
*
*